Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

sobota 3. prosince 2005

Sny a astrální cestování (druhý dodatek ...)

Opět na chvilku odbočím a vrátím se znovu ke druhému dílu, kdy jsem popisoval zajímavou anabázi s hraním Dračího doupěte a jedním jeho příběhem. V prvním dodatku jsem psal reakce mých spoluhráčů. Konzultoval jsem to ale souběžně s kamarádem znalým astrálního cestování a zde je výňatek z hovoru.


moje otázka k tématu známého příběhu: ... Zatím mě astrální cestování nevadí, jen občas se mi v reálném prožití dané situace udělá chvilkově špatně ... Kdoví co to je, že bych se potkal sám se sebou (respektive moje duše) ve stejném čase a prostoru ?

Ale ten příběh, co jsem popisoval na Abarinu i tady mi nejde z hlavy. Bylo by možné, abych se (dejme tomu) v roce 1995 dostal do příběhu, který nakonec odehraju až v proce 2005 ? Nebo myslíš, že existoval už tehdy, a letos do něj astrálně přicestoval i náš Pídžej ?

odpověď:
Ono jde o energii. Když něco vytvoříš, tak tomu dáváš nějakou energii a když ji někdo "najde" tak se dostane na stejnou vlnu.

Teď mě napadlo ještě něco, v čarodějnictví, které popisuje Carlos Castaneda, že v jednom "čarodějném cestování" v jiných světech se dostal někam, odkud si "přinášel" věci.
V tomhle případě což se mi zdá nejpravděpodobnější jste mohli zajít na stejné místo, protože ten příběh není tak úplně z fantazy světa. Ty jsi se před X lety dostal někam do jiných světů, kde se tohle dělo. On se tam dostal také, jenže on z toho poznání udělal příběh do DrD. Umělci často astrálně takhle cestují a z jiných světů si přináši něco, co tu vydávají za umění. Tohle si myslím, že je ten samý případ.

Astrální cestování je "dovednost" ve které se můžeš cvičit. Můžeš proniknout do různých světů, které fyzicky ve vesmíru existují. Astrálně cestovat lze i v čase.

Ovšem to co při astrálním cestování uvidíš, to nevím jak ovlivňovat. Ten kdo astrálně cestuje je "svědkem". Hlouběji jsem do tohoto tématu nikdy nešel, protože moje cvičení v tomhle cestování skončilo po tom co mě probudil budík a byl to strašnej šok ...