Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 13. října 2022

Festivalové linky v SIMT - říjen 2022

 Letos autor hry SIMT překvapil a ke každoročnímu festivalu tentokrát připravil dvě linky - jednu trolejbusovou a jednu autobusovou.

Autobusovou

Trolejbusovou

U autobusové linky toho není moc co dodat, prostě jsem ji projel, nezabloudil (i když jsem se chvilkama bál, že blbě jedu) a docela se u toho bavil. Ale mám jen osm lajků.

Ve hře jsem vydělal 3000,- Kč, abych pak pro jistotu projel myčkou a dílnami. Než jsem se rozkoukal, byl jsem o 9000,- Kč lehčí. Což naštvalo. :-)

Jal jsem se tedy hned točit onu trolejbusovou linku a točil jsem ji nadvakrát.  Poprvé jsem začal jízdu kazit hned na zastávce "U Viaduktu" a kazil jsem ji tak, že jsem nedojel ani k zastávce Jířího z Poděbrad (ta se ale na lince 70H projíždí) a natáčení ukončil ještě dříve. Druhé natáčení jsem pro změnu kazil hned na startu tak, že bylo použitelné od zastávky "U viaduktu"...

Kdybych v tom druhém videu nemluvil o tom, že jsem do videa stříhal a točil dvakrát to samé, tak toho střihu by si asi nikdo nevšiml - dojezd do zastávky "U viaduktu" je z prvního videa a pohled do cestujících už je z videa druhého...

Lajků mám za tu chvíli už deset. Asi pomohlo to, že jsem do bonusu dal i tu vadnou verzi :-)