Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 1. února 2010

Facebook - studnice pro můj blog ...

Je to možná neuvěřitelné, ale o svých přátelích, jenž jsou na Facebooku, jsem si myslel, že to jsou inteligentní lidé, ale mám pocit, že jsem se v pár z nich spletl.  Ale ono je to i o tom, že si nečtou varování, které jim tu a tam někdo podstrčí.

Zas a znova se tedy děje to, že se mnozí z nich hlásí do skupin, které už jsou profláknuté jako falešné či podvodné. Někteří jsou ale doslova vyčmuchávači dalších a dalších skupin, o kterých jsem tu nepsal, ale které jsou již zmiňované na stránkách Facebookovské skupiny odhalující právě tyto skupiny. Červeně napíšu, jak se dají odhalit ...

  • stránka: Přidejte se kvůli pomoci HAITY, 1člen=1litr vody
Tahle skupina mě trkla ze dvou důvodů - název Haiti se neskloňuje - opět skupina vnucující se, aby se do ní hlásili - vodu prý pošlou až bude 300tisíc členů ve skupině. Skupina nemá příspěvky na zdi, zneužívání neštěstí druhých, dalo by se říct až vydírání ...
  • skupina: NECHCEME ZRUŠENÍ FACEBOOKU OD 1.5.2010 V ČESKÉ REPUBLICE!!!!!!!!!!!
Tvůrci facebooku chtějí od 1.5.2010 zamezit přístup k fb pro 28 zemí světa včetně ČESKÉ REPUBLIKY z důvodů malého komerčního potencionálu.
Odhaleno:  Skupina nemá správce, má zakázané příspěvky na Zdi, tvrdí něco, ale není odkaz na zdroj, kde to ti tvůrci říkají. Samozřejmě to neříkají nikde, je to "fake" či chcete-li "kachna"

Existuje ale jedna skupina, která, ač slibuje nemožné mě pobavila, protože ten, kdo ten text dočetl do konce se dozvěděl to nejdůležitější - "Nakonec zjistíte že je to naprostá volovina a postup nefunguje ,chci zjistit kolik lidi je natvrdlejch" - více viz přímo ve skupině ICQ na Facebooku * NEW na jejich stránkách. Onen text v uvozovkách je totiž vidět, až po rozkliknutí "číst více" :-)