Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 27. listopadu 2014

Rozuzlení

Psal jsem tu včera v předevčírem o zubařích a stabilitě, obé stihlo dospět k určitému rozuzlení.

Mamku rozbolel včera zub, sestra domluvila pohotovostní ošetření u jedné doktorky, a... mamka je u ní nově zaregistrována. V poliklinice, takže to má opět blízko k autobusu i k domovu.

Já mám od dnešního poledne ozáplatované další dva zuby, kterých si předchozí zubař už dlouho nevšímal, a ejhle, opět mám o problém méně, jedna slabá trvalá neurčitá bolest, kterou už jsem skoro nevnímal a o které jsem nevěděl, odkud přesně přichází, odešla pryč.

S článkem o stabilitě starších lidí se jsme se k takto definitivnímu výsledku jako u zubařů nedospělo, od kamaráda jsem v soukromé zprávě zachytil další příběh na toto téma. Četl můj blog...

Podobně na tom byla kamarádka, které jsem navíc pár hodin před zveřejněním napsal soukromého emaila a pak psal blogový příspěvek na toto téma, protože jsem tušil, že nejenom nepůjde spát, ale bude pokukovat i po internetu kde je co nového, no a protože čte i tento blog, stalo se to, co se stát mělo.

Stejnak je ale zajímavé, jak je svět propojen, protože čirou náhodou naskočil na DeDeníku článek: HOST DEDENÍKU – Aster: Příběh ze života a já jej sleduji, takže dnešní setkání s kamarádkou začlo třemi otázkami: "četla si email? četla si blog? zabiješ mě?" Můžete hádat jaké byly odpovědi, protože po nich jsme problém ještě jednou probrali, ale už to stačilo jen ve stručnějším podání...