Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 4. srpna 2019

Shrnutí uplynulého týdne (31/2019)

Tak tento týden dělám vedoucího na táboře a budu ještě jeden týden. Pokaždé, když jsem chytil nějakou funkci, tak jsem si ji sem napsal

  1. lampář
  2. hlasivky na budíček, rozcvičku a večerku
  3. bazénový technik
  4. kamera(wo)men
  5. střihač
  6. public relations
  7. IT a elektrotechnik
A co bylo jiného k dění?
Pondělí jsem si užíval, protože jsem na dálku dělal statistiku "S" v práci, pak zazvonil telefon, že selhal server (ano, zase "TEN" server), pak volal jediný přítomný kolega... Prostě jsem byl jednou nohou v práci. Jinak jak jsem psal minule, tak mě čekalo čištění bazénu. A to velmi tvrdě, protože ti dobytkové před námi jej nechali ve stavu.... zvláštním. Hodně jsem cvičil s košťatem a snažil se o odklouzání schůdků a vstupů do vody. Alespoň o ty.

Úterý jsem pro změnu a už s rýžovým koštětem zkoušel očistit stěnu zadní a rozhodl se na to večer použít chemii. Což znamenalo počkat do večerních hodin, a když už jsem si téměř ohradil bazén, všiml jsem si, že je nesen jistý účastník, jež měl být namočen, neb  měl narozeniny. Viděl jsem, jak se cuká, tak jsem použil lest a zařval jak na lesy,že v bazénu už je chemie. Hm, tak ho vzali pod sprchu.

Jenomže než jsem se dočkal této zkoušky své autority, bojoval jsem - s čím vlastně? - Dopoledne - vybitý megafon a podle všeho opět japonec SamoSeTo přepl přepínač na "trvale zapnuto". Mrzí mě, že jsem si nevšiml, jestli v té době byl v pořádku, protože večer jsem už neodehrál večerku. Má flashka byla vražena hluboko v megafonu, takže bylo jasné, že je USB vstup vylomený a někdo to zafixloval. To se mi potvrdilo, ale že má flashka nebude na nic reagovat, tudíž je odepsaná, tak to mě překvapilo.

Štěstí, že jsem byl chvíli předtím u Stromu, ale neštěstí, že jsem byl energeticky tak dole, že jsem na výměnu energie mezi mnou a stromem prostě neměl, takže jsem se odplížil do chatičky a část odpoledne prospal... Večer jsem zjistil, že se ani neuklidním s OMSI, protože nemám nainstalované Eberlinsee a tím pádem ani most ve střední části mapy...

Středa je pro mě přízračná tím, že jsem přišel k výdejnímu okénku na oběd s příborem a dostal krupicovou kaši. O patnáct minut později jsem vodu k pití rozlil u počítačů tak šikovně, že to šlo na elektriku, tiskárnu a myši, notebooky jsem minul... O něco později jsem se raději přihlásil jako "pohyblivý cíl" protože na to se nedalo nic zkazit, tudíž jsem byl v této nakonec večerní roli úspěšný.

Čtvrtek a nový měsíc, což znamenalo, že mi pravděpodobně někdo zavolá z práce, že je něco špatně. Po ranní smršti hovorů a emailů jsem chybějící statistiky (tentokrát se pokakaly všechny, něco selhalo na trase mezi pobočkami F* a A* přesně v tu nejnevhodnější chvíli což rozbilo integritu dat... Spravoval jsem to v 11 hodin, kdy se u nás na pobočkách začíná chodit na oběd, tzn. že mě "nezabije" moc lidí za to, že je od databáze odpojím. Na táboře jsem měl kontrolu u bazénu, a po dohodě ze správcem šla do bazénu chemie hned a šla tam "koňská dávka". Což na 2 hodiny zablokovalo bazén úplně a později citliví jedinci se museli povinně po vylezení z bazénu sprchovat. Takže jsem je pod sprchu honil všechny :-)

Pátek jsem přežil, dokonce i hru Kýbl, kdy jsem dohlídával bazén, aby nám tam v noci někdo nespadl, jenomže ledva jsem padl do peřin, přišli k malému ohnišťátku vedoucí a vyli na měsíc až do půl čtvrté rána.

Jak jsem vypadal v sobotu nemusím dodávati, a když se v sobotu odpoledne rozsypal program a nikdo nejevil snahu něco s dětmi dělat (prý to bylo plánované!!) tak jsem se zdekoval ke stromu. A byl tam hodinu, seděl na teplákové bundě a rovnal si myšlenky. Jaké to štěstí, že jsem to udělal, protože následně došlo k několika podivnostem okolo naší další akce zvané Výsadek, že bych asi to už bez alkoholu nebo okamžitého spánku nedal. Takhle jsem to jakž takž přežvýkal a zůstal i na Slavnostní oheň a něco natočil.

Neděle a moje odpolední sólo na akci MPM* kde jsem jako hlavní rozhodčí a hlasivky v jednom pískal 11 kol turnaje. Dal jsem to. Ale pro změnu nemám teplotu, nemám zničené hlasivky... jen mě bolí záda. A to fest. Což dává jedinou volbu - Termulka a postýlka. Jinak jsem měl nějaké pomocníky na MPM* a bylo to super, protože jsem se chvilkama mohl nudit...