Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 25. srpna 2019

Shrnutí uplynulého týdne (34/2019)

Tento týden pro mě znamenal v podstatě jen čekání na nějaký ten vrchol, které měly být tři.



Hned v pondělí na naše jedno oddělení přišla nahlášená kontrola, což pro mě byl první vrchol, protože používaly na kontrolu naše počítače a to prostě muselo fungovat. Provedl jsem sladění, abych splnil svůj úkol, který jsem měl od ředitelky.

Ale překvapilo mě, že kontrola byla po dvou dnech pryč (nahlášená je až na měsíc) a ono ouha, na další dva dny přišel další člověk a takto se tu na nás budou střídat. To mě zaujalo - co vlastně hledají?

Druhý z vrcholů byl čtvrtek, kdy se na pobočce P* předávalo staveniště, kdy se bude pobočka P* předělávat a pak samozřejmě kafárna - kterou bych mohl nazvat "přednarozeninovou".  To předání byla příšerná nuda, ale to, co bylo kolem toho za běhání a taky kolik běhání bylo úplně mimo tuto akci... No prostě na kafárnu jsem vyrazil pozdě, uřícený a pak i unavený, s povděkem jsem přijal odvoz od mého kolegy Z*, který nakupoval ve speciálce nějaké věci.

A teď v neděli běží RVHP, na které jsem se už docela těšil. Mrzí mě, že se Facebook stává nepoužitelným, protože mě na tuto akci vůbec neupozornil. Takže jsem málem nejel, ale byl jsem upozorněn kamarádem :-(