Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 25. dubna 2011

Krátké shrnutí sedmi dnů (16.)

Zas a znova, znovu a zas bych mohl psát na téma já a práce, ale prostě mám problém s tím se opakovat.

Poskočím proto do úterního odpoledne, kdy jsem se vrátil spolu s kolegyněmi ze školení, které se ukázalo býti prakticky zbytečným, neboť asi tak jen jedna padesátina byla pro mě nová (či staronová) a pak se hrálo naše oblíbené dračí doupě. Tam se věci děly...

Pak mohu poskočit do pátku, kdy jsem byl ve škole a pak se zamotal do problémů tak, že jsem vyjel na další z našich akcí pozdě, zapomněl pár věcí doma (pro část jsem se stihl vrátit). Jenže se stalo to, že já, který měl přebírat tábor přijel o 2 hodiny později a první z účastníků mi oprávněně vynadal, protože na mě čekal ještě o něco déle.

Ve dvou jsme si udělali oheň a čekali dlouho do noci, než se objevilo auto s dalšími (dnešními) účastníky. Nic dalšího se už nedělo. Tedy kromě toho, že jsem asi nastydl právě v tento den a hodinu.

Sobota byla ve znamení výletu.....

Buď v sobotu nebo v neděli ráno jsem dostal vynadáno od kamarádky F*, že prý na blog píšu texty hanobící jisté občanské sdružení, ale na blogu jsem nic nedokázal najít, takže budu ještě dělat průzkum, kde se stala chybka.

Každopádně v neděli proběhly tři schůze, kterých jsem se účastnil a pak jsem šel spát... K těm se v rámci květnového týdne, který nazvu "akcičkový", ještě vrátím. Skóre je ale jasné už teď. Teče mi z nosu, kašlu jak starý tuberák a ruce mám spálené od sobotního odpoledního slunce....