Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 13. ledna 2020

Shrnutí uplynulého týdne (2/2020)

Shrnutí tohoto týdne bude krátké, protože mám pocit, že vše upadlo do klasického stereotypu, tedy až na okamžiky, kdy jsem činil něco mimořádného mimo svoji obvyklou pracovní činnost.

Co mě potěšilo v úterý bylo to, že se mi podařilo dotáhnout svoji první křižovatku do konce a že "nějak" funguje, takže jsem ji poslal autorovi mapy, do níž křižovatka patří a nechal otestovat. Samozřejmě musela přijít chyba, která se mě neobjevila, ale moje poslední "čára" do křižovatky byla špatná a tuto chybu způsobovala.

Ve středu jsem si v divadle kupoval vstupenky pro X lidí a pro sebe...

Čtvrtek se mi naopak už popisovat nechce, děsivé zážitky jsou popsány jinde - "Drasticky nízké pití alkoholu" a po tomto zážitku se mi do oprav křižovatek v OMSI nechtělo a nezvládl jsem to do neděle.

Mohla za to i páteční mimořádka, kdy jsem odvirovával počítač mojí sestry, při čemž jsem byl napájen Whiskou. Tedy odvirovával - odstraňoval následky čehosi, po čemž se zobrazovalo na obrazovce po připojení do internetu takových reklam, až to bylo neudržitelné. A opravujte si tuhle chybu, když poskytovatel internetu měl v našem městě masivní výpadek. Jaké štěstí, že si sebou tahám krabičky, které umějí vytvořit Wifi i náhradní spojení do netu.

Sestra nebyla šťastna, protože jsem jí oznámil, že problém si udělala tím, že 17. listopadu si ona nebo její přítel natáhli do počítače něco... Bylo tam asi osm různých SW, které o sobě tvrdilo, že umí přehrávat filmy, pouštět sportovní kanály a pozor - odstraňovat přebytečné reklamy. Mazal jsem usilovně, až jsem musel Chrome vynulovat. Odnesla to hesla. Tak prý si sestra navíc nepamatuje heslo do bankovnictví...

Domů jsem se dostal až po sedmé hodině večerní, takže z páteční práce u PC nebylo prakticky nic, byl jsem rád za natočení videa pro neděli.

Sobotu jsem prospal a v okamžiku bdělosti jsem uklízel byt a trošinku sledoval televizi.
Neděle byla klidnější a zvládl dojít na RVHP a dohrát rozehranou hru v Gurpsích...