Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

úterý 2. března 2010

Facebook (zapomenutý zápis)

Když se tu před mnoha dny psal o falešných skupinách na facebooku (a pak sepsal toto shrnutí) zcela jsem zapoměl, že jsem si připravil při jednom přejíždění na služební cestě i následující poznámku.


Skupina na Facebooku "Každý měsíc rozdáváme mezi naše fanoušky 20.000kč !" na své infostránce provádí klasické lákání uživatelů
1.) STAŇ SE FANOUŠKEM
2.) POZVI VŠECHNY PŘÁTELE! čím více lidí pozveš,tím máš větší šanci,že právě TY dostaneš 20 tisíc korun !
Mame zde počítadlo,které počítá jak moc naši stránku propaguješ.
3.) ČEKEJ AŽ SE TI OZVE NÁŠ ADMINISTRÁTOR A OZNÁMÍ TI,ŽE JSI DOSTAL/A 20.000KČ !
Vyhrát můžeš i několikrát po sobě !
 Dalším příznakem je zablokovaná zeď pro fanoušky (resp. "fanoušky") skupiny, tentokrát ale i s omluvným textem, což tu ještě nebylo :-)
Vyskytují se tu negativní komentáře,omlouváme se,ale musíme to mazat. Na konci měsíce se sami přesvědčíte,každý kdo vyhraje se musí s výhrou vyfotit a poslat nám fotku,abychom to zde mohli publikovat a zbavili se tak negativních názorů na naši stránku. Pomalu se rozrůstáme,jen tak dál !
30. prosinec 2009 v 13:13
Má to ale jeden háček - výhry tohoto typu na 15.tis. Kč musí být provozovatelem ohlášeny na příslušný finanční úřad, což podle jednoho čtenáře na facebooku ve skupině "odhalujeme podvody na facebooku" nebylo

Aktuální stav je ten, že skupina nadále existuje a novinkou je to, že na zdi této skupiny je vyfocen (údajný?) první výherce.