Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

středa 12. května 2010

Denní dávčička článků...

Dnes vyjímečně odkážu na články v den vydání :-) Podařilo se mi zvládnout vše co jsem si předsevzal, byť mi klasicky ještě něco na udělání odkládám na později ...

V podstatě je jeden článek o Facebooku a druhý o Twitteru a oba jsou dost o tom samém - nic není dokonalé a vše jde použít nebo zneužít.

Čermák: Dvakrát měř, zamysli se … a pak teprve tweetuj - píše o tom, jak jeden muž ve vzteku napsal, že by za kalamitu a její nezvládnutí nejraděj vyhodil letiště do povětří - ulevil si a zapoměl na svůj vztek - byl ale zatčen a vyslýchán jako terorista a mělo to pro něj další dohru - úplně živě vidím sebe, jak se bojím na určité weby napsat některé své názory - proto nikdy na Facebooku nenapíšu koho budu volit a nepřipojuji se ani do skupin které mají určitý charakter, který se dá pochopit obojetně - dost mých kolegů je na facebooku registrováno a stačí jeden, který se i jen nechtěně prokecne před vedením podniku.

A když mluvím o Facebooku - mrkněte na článek Etika podnikání, blížící se volby a agentury zakládající falešné profily na Facebooku. Pročtěte si jej - je to docela zajímavé, může to fungovat i naopak. Ono totiž profil někdy nemusí být zpočátku falešný, ale někdo se do něj může nabourat, či jen zneužít a dopadne to stejně jak jsem psal výše.