Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

středa 13. července 2011

problémy

Nesvěřuj se se svými problémy - 20% lidí tvoje problémy stejně nezajímají a zbylých 80% je rádo, že je máš.


Když jsem si tuhle smutnou pravdu před pár dny připravoval ke zveřejnění, netušil jsem, že včera a dnes si pod sebou budu podřezávat větev.

Zažilo to určitě dost lidí - "fáze 1: Skupina X vymýšlí se zlepšovák, jak ušetřit, ty s nima budeš spolupracovat a předáš jim své zkušenosti...." a po pár týdnech "fáze 2: Není tu pro tebe místo, máš výpověď"

Momentálně jsme ve fázi jedna, kdy moji kolegové mají dovolenou, nemoc, nebo jsou "VIP", takže smějí být na poradě vedení, já jediný z našeho oddělení budu 10 hodin dávat obětiny na oltář bohyně výpočetní techniky, aby vydržela nestávkovat, jinak se zblázním při přejíždění mezi čtyřmi budovami.

Budu se muset postavit čelem k tomu, že dnes budu dělat první "nalejvárnu" nějaké paní, která - jakožto externí zaměstnanec - si to poslechne a předá výše. Včera jsem se na tu nalejvárnu chystal spolu s kolegou a pak to šel zalít dvěma pivy s kolegyněmi, které se mě pokusily dostat z depky.

Doma jsem neměl sílu se učit a tak střihám nějaká ta videa, na která nebyl čas a která mi trošičku zvedají náladu. Toto je jedno z nich.