Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

sobota 6. července 2013

Odbočka k bulváru

Kdo sleduje TV NOVA, např. dnes v 19:30, byl překvapen, že hlavní zprávou dne je únos zpěvačky Bartošové a určitě nadával na sprostého únosce. Ti, co měli štestí, tak na sociálních sítích už odpoledne viděli odkaz do policejní databáze (konkrétně tento: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=1530706130014) s popiskem "tak to nebude fake!"

Zkusil jsem obvyklá a očekávatelná místa (web TN.NOVA a BLESK) a dozvěděl se, že byla unesena, nebí se kam a kdesi cosi. Zřejmě je to jinak.

V příběhu vystupují bývalý přítel, současný přítel a zpěvačka, a policie.

Už ze 4. července na webu IDNES přitom visí zprávička, že se současným přítelem odjela do Rakouska a proč, takže mě začlo být divné, co že se to vlastně děje, zvlášť když dle TV NOVA už je pátrání rozjeto po celé Evropské unii.

Po proklikáním se webem Blesku (Nova si toho všímá až dnes a má kolem toho snad 5 různých zpráv) jsem si seskládal celou historii takto a s dodatkem, že to bude slušná mediální hra.
Jak vidno, bývalý přítel postupně mění rétoriku a přitvrzuje. To je vidno. To, že zpěvačka má problémy s alkoholem je také vidno a crdlikají si o tom vrabci na střeše už hezkých pár měsíců.

Každopádně když jsem hovořil o mediální hře - jak se asi mohla TV Prima dovědět o tom, že pojede zpěvačka pryč a stihla tam poslat kameramana s vozem a natočit o tom příspěvek do těchto VIP zpráv? http://play.iprima.cz/iprima/387334/all

Po shlédnutí celých těchto VIP zpráv máte pocit, že je možná pravda ještě trochu jinde. Nebo za to mohou léky, které má zpěvačka brát?