Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 17. července 2016

Co jsem to jenom (proboha) poslouchal? - návraty (2.)

Při psaní čtvrtečního Co jsem to jenom (proboha) poslouchal? - návraty (1.) jsem byl v takové náladě, že bych (alespoň na chvíli) od problémů, jež ale nepatří do série CSPP, nejraději uletěl.

A tak příspěvek v podstatě zůstal nedopsán...

Sérii "Co jsem to jenom (proboha) poslouchal" zřejmě ukončím, neboť mi přijde, že již vše bylo řečeno. Maximálně bych příspěvky mohl obnovovat, protože hudební videa na Youtube mají tu nepěknou vlastnost, že když není nahrán majitelem práv, tak prostě mizí, takže mnohé CSPP příspěvky jsou náhle bez všech videí...

Spolu s druhou sérií "Po stopách zpěváků" pak mám i ten problém, že si nepamatuji, o kterém zpěvákovi či zpěvačce už jsem psal. V tomhle týdnu jsem například narazil na neznámou (pro mě) píseň Pavlíny Filipovské

Zpěv ptačí
slova a hudba:Suchý/Šlitr
zpívá: Pavlína Filipovská


A teď samozřejmě otázka byla - psal jsem o Pavlíně Filipovské? Ano psal... (CSPP č. 24 8/2011 a také v Pavlína Filipovská 3/2012)

Než Vás ale unudím k smrti, dám sem ještě pár čísel ze série "Po stopách zpěváků", neboť tím, že jsem dával jména zpěváků do nadpisu a volil jsem záměrně jména  jež neměli takového věhlasu, že by jim nějaký fanoušek udělal stránku na webu, měl můj blog násobně více vstupů na ony konkrétní příspěvky. Přesněji:

  1. Vladěna Krumlová - 1173
  2. Alena Tichá  - 702
  3. Drahomíra Vlachová - 672
  4. Vlaďka Prachařová - 619

PS: Dokoukali jste video "Zpěv ptačí" do úplného konce?