Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 12. září 2011

Krátké shrnutí sedmi dnů (36.)

Pro třicátý šestý týden mohu zkonstatovat slůvkem "ozvěna" všechny pracovní problémy, o kterých jsem tu už psal tolikrát, že mě to už ani nebaví, smutnou událostí byl pád letadla s hokejisty...

Pro mě byly v tomto týdnu dvě veselé události, v úterý začalo pravidelnější hraní Dračáku a od pátku do neděle jsem si užíval na jedné akcičce s kamarády, kterou jsem částečně pomáhal spoluorganizovat, ale o tom postnu někdy později, až si utříbím vzpomínky a budu vědět, kterou z nich vypíchnout v dobrém :-)

Přepadla mě jedna taková ošklivá myšlenka. jak už to takové myšlenky dělají - začlo to už tím, že místo očekávaných 450km jsem o víkendu najel kilometrů 570, což bylo v přepočtu na benzín a následně na koruny docela drahé a já přemýšlel, jestli se to vyplatí, když značnou část cesty jedu sám... Myšlenku jsem odehnal - za to, jak mě tato akce nabila pozitivní energií mě to stálo.

Navíc na této akci si jeden z účastníků povšiml a poděkoval mi za mojí "černou práci", která není vidět, ale která, nebyla-li by udělána, by mohla znepříjemnit život ostatním. Začíná mi to říkat čím dál tím více lidí, kteří se se mnou potkávají a nejsou to nejbližší spolupracovníci, jenž by mohli býti nařčeni z podlézání. Že bych v tom fakt začínal být dobrý ? :-)

Žádné komentáře: