Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 6. dubna 2017

OMSI: Mimořádně přeskakuji pořadí filmečků

Ač by dnes mělo být zveřejněno videjko č. 14, dovoluji si mimořádně přeskočit až na Gameplay #15, neboť jsem tuto neděli získal nádherný model staré tramvaje AEG.

Vůbec je to celé neuvěřitelné, že se mi povedl tento husarský kousek, neboť v pátek 31.nřezna 2017 tento model byl zveřejněn, na apríla někdo natočil video, které mi proběhlo v neděli 2. dibna před zraky. hned ten samý den vyšla oprava, jíž jsem si nějaké 4 hodiny po vydání (a mém návratu z předchozí akce) dokázal stáhnout, zprovoznit....

Trošinku mě mrzí, že se mi to napoprvé nepovedlo na mapě Schönau, již autor tramvaje AEG nabízel také, ale druhá nabízená mapa, tedy Eberlinsee, je ještě o nějaký kousek lepší. Mimo jiné i proto, že je zde šance v případě spawnutí (= zobrazení) tramvaje na nesprávné koleji si prostě přejet na kolej správnou.




Byl to pro mě svátek - natočit si video jako první čech ale ještě více to, že jsem si mohl s touto tramvají zajezdit. Taže to dojetí v hlase, které zní v prvmích 20 svteřinách videa není hrané. Pak jsem se "koousl" a celé video se držel (tradičně jsem veškeré povídání odimprovizoval), aby mi po poslední klapce videa vstoupily slzy do očí...

Mezitím jsem už tramvajku po mapě Scöonau pohonil, ale video z toho dávat prozatím nebudu, neboť z mapy Schönau budu zrovna dneska večer stříhat video z linky 2 (ano, ta není oficiálně v nabídce!!) a také z linky 9 (ta v nabídce je, ale ... ;-) )

PS: V neděli dám autobusové video, ať je změna