Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 10. června 2019

Shrnutí uplynulého týdne (23/2019)

A je to tu, další shrnutí je zde, ale obávám se, že se tentokrát změní spíše na nadávání na zdravotnictví.
Jsem z toho docela zpitomělej, protože žiju v domnění, že jsem v pondělí byl dávat krev, ale v pátek, kdy jsem došel k doktorovi pro výsledky, tam nebyly. Prohledal jsem všechny svoje složky i místo, kde mívám uložené dokumenty, které ještě použiju (typicky žádanky na testy krve), ale není nikde nic, navíc si i pamatuju, kdo mi krev bral a kterou ruku jsem nabídl... Prostě - záhada

Ale už o týden dříve jsem byl dávat krev jinde kvůli jiné své nemoci, a nastal čas si dojít pro výsledky. Byly kruté, leč očekávatelné. čekal jsem, že se jich doktor lekne a nabídne nějaké progresivní léčení nebo nové léčebné metody, protože se mi "Borek" vleče už kolik let. Doktor je ale už v důchodu, nástupce nemá, takže nevzrůšo, dostal jsem antibiotika a diskuze (resp. pokusy o ni) byla zbytečná.

Takže dlabu antibiotika, nesmím na sluníčko a jsem unavený. Tak bych shrnul pátek, sobotu a neděli.

Bojím se zeptat kamarádky, jak jsem vypadal ve čtvrtek, protože prohlásila, že kafárna nebude, odvezla mě domů, divže mě neuložila do postýlky. Bohužel jsem si tím potvrdil, že únava je od nemoci, ale od které z těch dvou, když nemám ty druhé výsledky?!?

Hodně jsem odpočíval a tím pádem nestihl všechny věci, co jsem chtěl...