Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

sobota 19. září 2020

Karanténa č. 2 - Negativní výsledek, zbytek karantény

 Trošičku se s tím psaním do blogu flákám, tak to zkusím dnes co nejrychleji napravit.

Ve čtvrtek ráno už jsem byl nervózní, takže jsem zavolal na pobočku KHS, kde byla v papírech nalezena negativita mého covid testu, což jsem oslavil velkým oddechnutím od plic. Zavolal jsem to - hned jak to bylo možné - i mému doktorovi,  který se - což mě překvapilo - netvářil příliš nadšeně z toho že by mě měl pustit, ale tak nějak jsme se dohodli tak, že úderem dnešní půlnoci "budu volný"

Měl jsem radost a tak jsem se rozhodl zkusit něco, co jsem ještě nezkoušel a to LIVE ze hry SIMT. Zrovna se nabízela příležitost, protože byla zavedena mimořádná linka, která o příští víkend zase zanikne (a opět se objeví příští rok touto dobou) takže jsem se do toho dal.


A tak se mi povedlo (napodruhé) projet linku 70 oběma směry, a nechal se ukecat i na kloubový trolejbus, kde jsem zbrkle promáčkl linku 10, kde sice podle počtu lidí v trolejbuse bylo vše v pořádku, ale to lámání se do křižovatek ve městě mi bylo trošku proti srsti.

A samozřejmě, muselo - naštěstí ke konci - dojít k vyrušení, ale tentokrát k tak masivnímu a dlouhodobému, že jsem měl problém to i jen dojet.