Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 19. srpna 2012

Shrnutí uplynulého týdne (32.)

Celý týden jsem stále na dovolené na dětském táboře jako programový vedoucí. Pár lidiček se nám tu v týmu protočilo, oficiálně mají méně dovolené a chtějí ji věnovat spíše rodině, nebo jim ji zaměstnavatel nedal v celku.

Jak se ale postavit k případům, kdy se údajně partnerka postavila proti tomu, aby dotyčný na 14 dnů jel na náš tábor, přičemž už tam jezdí bůhví kolik let? Snad mu to i zakázala? Přiznám se, že to netuším, jak bych se k tomu postavil.

Každopádně mě ve středu dostala kolegyně programová vedoucí, když mi přidělila roli v LARPu (čemuž jsem se úspěšně už pár let vyhýbal tím, že jsem si nabíral jiné úkoly tak, aby mi v době LArpu vyšly ony, nebo případně povinné volno). Potvůrka si vyčíhla chvilku mé nepozornosti :-)

LARPy pro tábor, kde je 50+ dětí, se dělají poměrně těžce, protože nikdy nebudete mít tolik CPček, abyste mohli děti dělit do malých družin a současně tolik vedoucích, aby každá družinka měla dozor od dospělého a ani z programových vedoucích nevytvoříte přehršel CPček, takže se na mě, ubohé osamělé CPčko několikrát vrhla skupinka cca 13 dětí doprovázených jedním vedoucím a jedním instruktorem, děti rozložené mezi 7-18lety. A teď se Peline předveď a samozřejmě to zahraj X krát stejně vždy ve stejném čase, protože v určeném časovém limitu ti přijde další skupinka a děti ti tam něco řeknou a ty improvizuj bez známky překvapení :-)

Ve čtvrtek a pátek jsme pomalinku uzavřeli všechny hry a sporty, já sám se pomalinku začínám obávat toho, co najdu v práci. Nikdo mi nevolá, což může znamenat, že je vše OK, anebo že mě nikdo nechce strašit těmi hrůzami, co mě čekají. Email oproti původním předpokladům nekontroluji...

Neděle a já jsem šťastně doma. Dospával jsem deficit...