Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 7. září 2015

Zachránění dětí (s magickými vlastnostmi)

Mám takový divný dojem, že se mi něco podobného zdálo už kdysi...

Jsem kdesi v přírodě, na takové planině, kde se nesekala tráva dost dlouho, ani ji nikdo nespásal, kolem mě vede vyšlapaná cesta, je tu strom pod ním stezka vede, já se dívám do údalí, kde vidím lesy i rybník. (V této verzi nevidím ubikace)

Ke mě přicházejí kolegové ze spolku, jehož jméno se zde na blogu nevysvětluje. Ten poslední se na mě usměje. Neříká nic a já vím...
 Aktron / Wikimedia Commons
Jsme totiž připraveni na jistou akcičku, která začíná velice blízko mého reálného pobytu, jen co bych třikrát kamenenem dohodil a zbytek došel.

Zde stojí dva autobusy ŠD11 (jen místo modré mají světlejší zelenou) v protisměru, částečně na chodníku a my tam lifrujeme děti. Autobusy jsou nablískané, jako by vyjely z továrny. Já s nimi v jednom autobuse dokonce kousek popojedu, zhruba do oblasti "brány", stojíc mezi sedačkami a dívajíc se na jedno dítko, jež jsme opečovávali na táboře od spolku, a jež "to" má viditelné v oku.

ŠJů / Wikimedia Commons
Pod dojmem úspěchu sedám do současného autobusu jedoucí na městské lince a jedu z místa odjezdu dětí normálně do práce, jako by se vůbec ale vůbec nechumelilo.

Dole na křižovatce u P* je zmatek, náš autobus zastavil před křižovatkou (a před zastávkou jež je za křižovatkou) a vysadil cestující (mě a další lidi, jež chceme jet dál, nechal uvnitř - což je v mém případě blbost)

Chce se mi smát, protože při tramvajových kolejích jsou přistaveny dva tmavé autobusy (ty už bez obrázku zde) kolem nich pobíhají muži v oblecích a uniformách a zjevně nevědí, co dělat, protože jejich oběti(?) se nedostavily. Cítím, že se ve snu usmívám tak, až si málem roztrhnu pusu.

Pár lidí chce mimo zastávku nastoupit, ale řidič ukazuje, že to jako ne-e, že až na zastávce a pak se zlehka rozjede, což je poslední záběr z mého snu.

 Budím se nadšený, s úsměvem na rtech a vůbec se mi nechce vstávat, protože přemýšlím nad tím, že tohle opakování resp. REMAKE snu vyšel pozitivněji, ač jsem se k dětem posléze nevrátil. Pravděpodobně proto, že jsem v tomto opakování následně nebyl stíhán....