Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 20. prosince 2015

Stardance VII. - pár čísel k vítězství Marie Doležalové

Sedmá řada Stardance nám skončila a já tak pokukuji do svých tabulek a přemýšlím, jestli je co říct o vítězství tohoto páru. Jsem rád, že se neplnila má obava o vyřazení tohoto páru, kterou jsem tu na blogu prorokoval.

No a když už mluvím o vyřazení - V pořadí, v jakém Marek Eben a Tereza Kostková oznamovali párům, že zůstávají v soutěží, tak tento pár z parketu odcházel 5.-8.-8.-2.-1.-2.-1.-2.-1. tedy jak vidíte, tak do třetího kola to byla "bída", přičemž ve třetím kole už byli mezi dvěma posledními páry, tedy s hrozbou vyřazení.
Marek Eben mohl donekonečna vykládat o náhodném rozložení odvolávaných párů, ale mě se to nepozdávalo, Měl jsem vždy pocit, že v té poslední dvojici stává vždy stejný pár, ale má tabulka to nepotvrzuje.

Při pohledu na prvních šest kol vidím, že vítězný pár měl horší "latinu" než "standart" - sledujte se mnou- latina je zeleně: 25-29-26-30-27-33.  V sedmém kole dostal pár první čtyřicítku (nejvyšší hodnocení), respektive protože to byl charitativní večer, tak hodnotil i pátý porotce a celkově to tedy bylo za 50 bodů...

Víc toho asi z tabulky "nevycedím", ale ještě neskončím se zápiskem :-) Minule jsem tu hodnotil loňské tance ve stylu freestyle a tak přidám další dva. Osobně mě trošku více za srdce chytil ten první, ale i tak to není prostě ono - můj prožitek z frestylu Anny Polívkové to prostě nepřebije...

Pro někoho ale byl zážitek vidět tanec pasodoble tancovaný na čardášovou melodii


Ale teď už k letošnímu tanečnímu freestyle

Jitka Schneiderová a Marek Dědík - ,,Adele Hello'' - Freestyle


Marie Doležalová a Marek Zelinka - Freestyle

(totéž, včetně hodnocení)


Postarší rozhovor před Stardance ve Show Jana Krause: