Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pátek 18. března 2016

Shrnutí uplynulého (pracovního) týdne (11.)

Tenhle pracovní týden mě pronásledovaly dozvuky snu popsaný v "Povodňový sen s autobusem", aby se ukázalo, že ten sen se začal plnit, ale ne tak, jak bych čekal.

Prvně bych měl říci, že to byl sen reprízový, což jsem minule neřekl, a tentokrát jsem ho nedosnil až do konce, protože mi práce ještě nebyla vydána, minule jsem ještě nejenom vyjel, ale dokonce i dojel na evakuační místo (až pak se to nějak zvrtlo).

Ale pojďme do reálu. Chytil jsem totiž takovou nějakou nechuť řešit pokyny shora, mimo jiné proto, že velkou část současných jsem ani nemohl splnit. Pokyn "zapoj 3 kopírky" například proto, že kopírky nejenom z centrály nedojely, ony ani nebyly dodány dodavatelem na centrálu. Hm, chybka se vloudila - šéf až na moje upozornění že je úkol nesplnitelný, šel zjistit ona fakta o nedodání kopírek.... Nejenom proto jsem byl na malých pobočkách v týdnu jen jednou... A na pátek si vzal dovolenou.

Prostě ve snu i v reálu jsem měl nechuť plnit příkazy, jež splnit nešly, díky neinformovaným vedoucím...

Ve čtvrtek odpoledne a pátek dopoledne jsem řešil doktory a vše okolo, bohužel jsem to nedokázal dotáhnout do konce, protože jsem hořel na ochotě doktorů a mojí neochotě si nechat od některých nadávat, že je otravuju v pátek s prkotinami, když mají naobjednané lidi. Zvlášť, když od praktického lékaře vím, že moje příznaky jsou nejasné. Testy krve budou přesně za týden, tedy o nový velikonoční svátek bych mohl zaskočit k doktorovi pro výsledky. Logicky to nepůjde :-)

A tak jedinými hezkými věcmi co mě potkávaly byla různá setkání. První z nich bylo čtvrteční "setkání" v Ingressu, kdy nám "šmoula" odbarvil portál, avšak nezbarvil pro svoji stranu (zjevně někomu slabšímu dělal místo). Ale jen právě jeden. Přebarvil jsem ho do pěti minut zpět, ale než jsem si rychlou chůzí k nejbližšímu  portálu, abych ho prolinkoval (měl jsem klíče jen od toho shozeného portálu), tak už byl opět odbarven. Tak jsem ho přebarvil podruhé a šel jinam, abych ho posléze přebarvil potřetí a pak šel k prvnímu (čtvrtečnímu) doktorovi. Samozřejmě mi drnknul telefon opět, opět odbarveno, ale někdo mě zastoupil, večer to bylo opět naše.

Druhé setkání započali v pátek lékaři v malém městě, jež mám v budově pobočky Q*. No a když vám pak zavolá kolegyně z této pobočky - řeknete jí že máte dovolenou, nebo půjdete na problém i o svoji dovolenou? A když je to příjemná (zadaná) kolegyně? A tak jsem si s tím problémem šel pohrát, zvlášť když jsem čekal na objednaný čas u druhého (pátečního) doktora...

Třetí a čtvrté setkání, stále v pátek proběhlo se dvěma dívkami, s jednou jsme rozebírali jeden její sen, s druhou spíše jen věci pracovní, v obou případech to bylo příjemné popovídání, byt čistého času nepřekonala obě půlhodinu...

A tak jsem měl opět týden relativně dobrý...