Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

úterý 28. března 2017

Něco na mě doléhá. Ale co?

Něco na mě doléhá. Ale co? Tuto otázku si pokládám po snu v noci na pondělí (ano ano, se svým přístupem jeden příspěvek denně jsem stále nějak pozadu za děním :-) )

Sen je v podstatě jednoduchý. Na sportovišti, zhruba v podvečerním čase posbírám zapomenuté věci (mimo jiné kus lana) a ťapu si to v našem městě(!!) do místa, kde sídlí tábor spolku, jehož jméno se zde na blogu nevyslovuje. Kupodivu je to také v našem městě, v místě E*

Přeskakuji plot a skáču na plošinu o patro níže, a jež je pod úrovní chodníku. A vstupuji oknem, hezky plynule prolevituji skrz a ocitám se v kuchyni. Kuchyň má při stěnách sporáky a další propriety z velkých kuchyní, ale ulička u nich je malinká, zahrazena stoly.

Než se rozkoukám a dosednu nohama na zem, tak grupa lidiček, která stojí PŘED stoly, otevře síťovku se zásobami, vyndá z ní láhev bílého sterilovaného zelí a doslova ji zahodí na nejzadnější stůl, kam nemůže dosáhnout. Samozřejmě se láhev roztříští. "No!" stihnu zareagovat, ale to už jeden z té grupy vedoucích říká: "Pelin to douklidí". Prosté konstatování faktu...

Současně s mým probuzením začal onen vedoucí odcházet, takže jestli se připojili ostatní, to netuším.

Mám i jeden pocit, který možná dává odpověď na úvodní otázku - CO SI NEUDĚLÁN SÁM, TO NEMÁM. Je ale ten pocit stoprocentně pravdivý?