Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 19. března 2017

"Nikdy" neříkej nikdy, aneb další tramvajové OMSI

V rychlém sledu přibudou tři nové Tramvajové OMSI a to minimálně, protože se mi podařilo uběhat tři různé mapy a na té jedné mapě to vypadá, že jezditelná bude víc jak jedna linka. I když kdoví. Ale přinejhorším budu jezdit na Eberlinsee, kde jsou ještě dvě noční tramvajové linky, které ještě nejsou zpracovány.

Ale k dnešnímu videu. Na Youtube jsem od 1.března viděl několik videí pro mě z nové mapy, hned čtvrtý den od té chvíle se mi podařilo mapu uběhat, pak video natočit, následně do videa trošku střihnout no a dnešní den nebyl ještě neobsazen videem (dávám videa na Youtube cca 14 dnů dopředu, takže dnes jsem už naplánoval video na Apríla).

Osobně jsem z téhle mapy nadšen, přestože se zdálo, minimálně v den mého natáčení, že toto je jediná linka, která jde jezdit, ale v dnes mohu prohlásit, že je jezditelná ještě jedna linka, a pro další linku jsou už nataženy koleje až na konečnou. Obě tyto linky sem vrhnu v rámci další vlny tramvajových videí.

Ale k dnešku. Z linky 1 na mapě Schönau jsem nadšen, vše funguje jak má, objekty jsou rozmanité. trať a nástrahy taky.

Dokonce v náhledu videa vidíte, kterak jsem právě do jedné nástrahy spadl a zůstal jsem díky tomu viset na mostě. Nepříjemná situace, ale vyřešil jsem ji. Jak? To se podívejte ve videu



A já díky tomu mám dlouhou linkou srovnatelnou s linkou 2 na mapě Eberlinsee :-)