Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 28. května 2018

Podpora kamarádky nějak nevyšla

Dneska jsem si celý den říkal:

Nesmíme podléhat strachu. Strach je psychická smrt. Nechte strach projít jako bouři okolo Vás. Bude pryč, zůstanete jen Vy.
Hodně mě mrzí že se mi prostě nedaří některé úkony, které jsou důležité nepracovně, a které chci lidsky stíhat, jenže - už se mi to nepovedlo zas.

Kamarádka si našla na prsu nějaký výrůstek /je jedno jak) a dnes měla jet hned v 8 hodin na kontrolku do krajského města a na rozhodnutí, co s tím. Dokonce jsem nabyl dojmu, že už dnes se udělá biopsie a pošle se ždibec toho tělíska pošle na biopsii. Tak to se prý nekonalo. Ale to předbíhám.

Pán byl jednoduchý - v 6:00 opravím první počítač na pobočce P* nejpozději v 6:30 vběhnu na druhý počítač, takže i kdybych nechtěl, stihnu kamarádku bydlící blízko pobočky F*, dám si kafe (a využiji tak část pauzy, kterou máme čerpat dle zákoníku práce) a půjdu na další práci.

Předpoklad, mít opraveného Střbrného Sršáně, tedy mé auto se nesplnil, ani se mi nezdařilo vypůjčit si auto služební, takže šupsky dupsky na MHD a další spoje, abych se na tu pobočku P* vůbec dostal. Časový rozvrh tím pádem šel do háje....

Přesto jsem se pokusil se s kamarádkou potkal a ano, potkal jsem se s ní, když svému řidiči na jistém přechodu říkala, že tomu mužíka v černím nemá přejíždět....

Už předtím jsem jí slíbil, že jí budu držet palečky a posílat "modlitby" (čti: energii) a tak, ale ještě jsem se zmohl udělat nějakou srandičku u ní v práci, až se navrátí z nemocnice. Odhalila je všechny (dvě) a ještě jsem posílal i SMSky .

Nebudu říkat, že mě tyhle náznaky, že by to mohla jistá nemoc na R, nezasáhly. Naopak, říkal jsem si jistá slova a věty, projížděl si v hlavě různá procenta... takže jsem toho moc aktivně neodpracoval, ale ono to ani moc nešlo, protože přicházelo množství poruch..

A tak doufám, že právě to a nic jiného přimělo postupně všechny mé kolegy aby mi větami oznamovacími a později i tázacími sdělovali, že půjdou na oběd předčasně. TOmu poslednímu jsem řekl -logicky- že mě musí něco koupit. Koupil....

Ale to už jsem si řekl "a dost" a protože jsem měl dost nadělaných hodin a přišla i SMSka o dokončené opravě mého auta, takže bylo jasno. Pro auto jsem si došel prakticky hned a hezky pěšky, abych se vyvětral.

Doma jsem alespoň natočil a sestřihal další videjka z OMSI, a trošku se dospal...