Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 1. dubna 2019

Shrnutí uplynulého týdne (13/2019)

Nějak nevím, jak popsat týden, kdy mě bolela záda, za krkem a tak všude, což bylo poté, kdy jsem se mohl v předminulém týdnu strhat a nosil jsem těžké věci, na což nejsem moc zvyklý. Zvlášť na na to množství...

Hlavně když se skoro nic nedělo :-(
Samozřejmě věčně čekáme na dodávku nových počítačů, ani v tomto týdnu se nezadařilo. Takže udělám obrovský skok až do soboty.

Pozlobil jsem totiž kamarádku I*,  že bude v OMSI řídit tramvaj, takže jsem si pobalil notebook, joystick a už jsem si to za ní mazal, oficiálně na pozvání od I* na kafe. Jenomže až v MHD jsem si uvědomil: "Mám já vůbec v notebooku ve zdejší instalaci OMSI nějakou tramvajovou mapu?

Tím, že mám Steam a v něm nějaké tramvaje, ale i tramvajové mapy jsou, tak nebylo co řešit. Otázkou bylo, co vybereme. Zvolil jsem NF6D a mapu K-bergbahn.

Vzniklo z toho i video, které nebudu zveřejňovat, I* to sjela ve směru dolů. A protože jsem notebook ani hru nevypnul, po rozdýchání první jízdy si I* vzala i jízdu nahoru. Tu už jsme netočili, ale měli jsme, protože jsem jí tam dělal cestující a hláškoval v místě, kde to I* projela špatně "To jste ten řidičák vyhrála, nebo co?!?" a tak všelijak podobně, což u řidičky vyvolávalo záchvat smíchu, neb se mi dařilo slušně obvyklé cestující parodovat. My jsme v jízdě cestující neměli, neb jsme jezdili vpředu s vozem "B", kde to z nějakého důvodu jde na jízdu na lince zapnout dost těžce...