Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 23. dubna 2020

OMSI2 | Livestream #26 - Live pro radost

Opětovně návrat do historie, tentokrát do 20. března, kdy jsem na chvíli přerušil HomeOffice a natočil si tenhle live pro radost.

ještě poznámka bokem - zdánlivě jsem vynechal LIVE #25, ale ten se mi podařilo zveřejnit v rámci koronavirového zpravodajství, takže jsem ho do minisérie "návratů" nezahrnul.

Live pro radost - tak se měl asi jmenoval i na Youtube, protože je to docela změna - nejenom já, ale i pár diváků už nabylo dojmu, že jsem asi z Bratislavy, protože valná část mojí tvorby v posledních měsících by tomu odpovídala. Ale o dost důležitější důvod je pro mě ten, že jsem si v době koronavirové mohl příjemně odpočinout a zapomenout na médii očkovaný strach...

video obsahuje dvě novinky, jednak novější verzi mapy Lublin, ale také mírně poopravený trolejbus, který nemám nikomu dávat, neb je to alfa verze .. a proto jsem ani neměl otvírat přední dveře. Pravděpodobně nejsou překresleny "pathy" neboli cestičky, po kterých chodí cestující po autobuse.



Nevím, co jsem dělal před předposlední zastávkou a co mě všechno spletlo, že jsem sjel z trasy, protože si myslím, že jenom šipky mě nespletly. Buď jsem se zamyslel hodně, anebo jsem se zamyslel jenom mírně a jel jako ovce za tím trolejbusem, který jsem viděl před sebou...