Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 8. listopadu 2020

Shrnutí uplynulého týdne (45/2020)

Poslední necelý týden marodění jsem si dal za cíl natočit každý den alespoň jedno video, abych si vytvořil náskok a mohl pak další videa točit v relativní pohodě.

Nedělní video bylo předtočeno, ale nezkouknuto, protože jsem při natáčení jsem měl pocit, že všechno běželo správně. No, neběželo... Mohl za to update Windows10 který nějakým způsobem pohnul se zvukovými zařízeními, na což jsem přišel při pokusu točit LIVE, kdy už nešly. 

Nechápu to - dvakrát stejný problém, ale u případu nedělní předtáčky jsem si jist, že ukazatelé síly mluvy na mikrofony ukazovaly správně. Tak nevím - měl jsem vidiny???

 

Každopádně hodinku před zveřejněním videa jsem problém zjistil a nechtělo se mi už dělat nic, takže video šlo ven. Ostatně se mi ona mapka nelíbila, tak mě to na opravné donamluvení komentáře nelákalo...

Ale zpět k dění - v úterý jsem volal k doktorovi, ale vzala to jen sestřička, která se mě doptala na zdraví a chuť pracovat. Ukecal jsem ji na páteční odchod do práce.

Tím pádem úterý až čtvrtek běžel v režimu - natočit video, zalézt do postele a občas zvednout telefon z práce. Ve čtvrtek brzy odpoledne přijela kamarádka s nákupem pečiva, ale z pokecu venku na lavičce nebylo skoro nic, protože mě nečekaně navštívily dvě z mých sester... a pak spěch na live...

Proč jsem šel do práce v pátek na jeden den? Prapůvodně proto, že jsem se chtěl dostat do rytmu, protože v pátek obvykle pracuji šest hodin a pak jdu domů, což oproti pondělku, kde typicky mám akci na deset hodin. což se mi po tomhle ošklivém nachlazení nechtělo. Proč ošklivého? Protože ani po dojezení dávky antibiotik jsem nebyl fit.

Pak kolegyně ohlásila, že v pátek nebude a tím pádem bylo jasno - z našeho oddělení budu sám v práci. Užil jsem si ho slušně a po devíti hodinách šel domů pěkně unavený - okamžitě pod peřinu.

A tak jsem opět sobotu a neděli fungoval v režimu, že jsem se alespoň dvě hodiny v půldni potil pod peřinou....