Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 14. června 2015

Masová multiplayerová hra Neverwinter - dnes hraju sólo

Je to prakticky na den přesně, kdy jsem propadl hraní hry Neverwinter, jíž po celém světě hrají když ne desetitisíce, tak statisíce lidí. Ostatně proto se jí říká "masová" respektive se tak říká těmto hrám a já ji hraju s kolegou z práce a některými dalšími společnými kamarády.

V měsíci březnu jsem si natočil tohle videjko, s komentářem, abych zjistil, že onen komentář je nahrán slabě, a tak jsem si ho chtěl natočit znovu, ale protože mezitím ve hře proběhla změna matematických závislostí, zjistil jsem, že jsem dočasně sláb a neschopen tuhle sérii tozumně procházet, takže jsem nakonec do určitých míst doplnil komentáře nové.

Jak tedy vypadá hra, v níž jsem si ze sekce Foundry (jíž spravují hráči) vybral podzemí Cloak Tower a prošel jím s Lovkyní [Hunter] jménem Pelinka, po celou dobu cesty jde se mnou pomocnice jménem Evelinka, což je z velké části léčitelka [Cleric]

Pro zájemce tu mám druhé video s anglickým komentářem, kdy pět hráčů šlo do originální Cloak Tower... Neverwinter - The Cloak Tower (Gameplay)