Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

úterý 9. února 2021

Covid humor aplikovaný na čerstvě napadaný sníh...

(NALEZENO NA FACEBOOKu)

V ČR nasněžilo.
Tvoje zimní gumy chrání mě, moje zimní gumy chrání tebe.
Vládní opatření jsou neúčinná, protože lidé stejně bourají.
Uvidíte, jakmile se zavedou zimní gumy, budou vyžadovat i zimní řetězy. Určitě zavedou i zóny pro zimní gumy.
Beztak jsou zimní gumy čipované.
Pokud se budeme chovat zodpovědně, zimní gumy nejsou potřeba.
Pokud jsou zimní gumy účinné, na co ABS? Pokud jsou účinné zimní gumy a ABS, na co ESP?
Vláda nezajistila dostatek zimních gum!

----
Mám nový zimní gumy a stejně jsem měla co dělat rozjet se za to určitě může ten čip
----
Známá kamarádky mé známé (nebudu jmenovat) zimní gumy měla a stejně dostala smyk. Fake news!
----
mě přijde podezřelé, jak rychle ty zimní gumy vyrobili. přirozené je nemít gumy žádné. staří Toltékové taky žádné gumy neměli. a navíc, víte, kolik výrobců pneumatik pracovalo za války pro nacisty?
----
Stejnak je to jen práce gumárenské lobby a každý, kdo se ozve má podivnou jako autonehodu, aby nemluvil! Kdo chce vidět, vidí!
----
Hele nevim jak vy, já bych teda určitě neměnila, víte, jaká je to pro auta zátěž? Radši si přirozeně zvyknu a nebudu svoje auto ničit nějakýma zimníma gumama, bůh ví, jaký všechny vedlejší efekty by na něj měly.
----
Je přirozené, že lidi, kteří jsou evolučně slabší a neumí řídit, na náledí mohou zemřít. Lidi sami si dokáží rozhodnout, jestli na ten led chtějí, nebo ne - slabší kusy se musí izolovat doma, není možné kvůli nim ničit život ostatním.
----
A proč jako měníme gumy i dobrým řidičům? Měli bychom se zaměřit na přezouvání aut špatných řidičů a neomezovat nás ostatní!
----
Vite prd. Na takzvane "naledi" beztak skoro nikdo neumrel. Za vetsinu mrtvych muze spatny technicky stav tech vozidel. Ty lidi byli mrtvi uz kdyz do toho auta nasedali!!!
----
Mě jako přijde podezřelý, jak najednou stoupají statistiky autonehod. Podívejte se na ty čísla, kam se poděly nehody na kolech, mikrospánek a alkohol za volantem? Najednou jsou to všude jen nehody způsobené "nevhodným obutím auta".
Bratrancův spolužák ze základky je dopravák a musí všude jako příčinu nehody psát pneumatiky...
----
Taky zajímavé, že lidé, kteří zemřeli na covid a jiné choroby, byli v 80% držiteli řidičského průkazu, takže se jim přičítá úmrtí na autonehodu.
----
Dle ministerstva stejně většina lidí neumře na autonehodu ale s autonehodou.
----
Ve Skandinávii umřelo 11 důchodců hned po tom, co si nechali přezout zimní gumy... zimní gumy zabíjí! Klidně si to svinstvo dejte na svoje auto, ale na moje auto to nikdo dávat nebude, nenechám se zabít!!!