Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pátek 26. srpna 2016

Shrnutí uplynulého (pracovního) týdne (34.)

Shrnutí jednoho (pracovního) týdne jednoho pracovníka jedné firmy

---tentokrát jsem si nepsal průběžně poznámky :-(
Ano ano, a pak to dopadá tak, že v pátek sedím u počítače a ... nevím

Začnu tedy nečekaně pátkem, tedy dneškem, kdy jsem po odvezení autíčka k panu doktorovi vyjel do hor spolu s I* a dali si 15km pochod. Tedy - mělo to být 15 kilometrů, pokud bychom v jednu chvilku nezbloudili k jisté vodní nádrži a vynechali výlez k jedné rozhledně (zde ale musím říci, že se mi nepodařilo natrefit vstup na zkratku, protože značení cyklostezek, v níž ta naše zkratka spočívala, bylo v místě značně... ani ne špatné, ale prostě žádné.

Zobrazování obrázku 20160826_112900.jpgVysloveně mě točí jen jedna věc - jak je možné, že jsem určité úseky cesty znal? Viz třeba obrázek ze zaniklé obce

Je to můj tradiční problém s DEJAVU a fakt se mi nezdá, že bych valnou většinu cesty prošel v mládí a vůbec si neumím představit, kdo by mě tam vozil a to jak na pěší, tak kolovou tůru. A kolová tůra to být nemohla, protože závěrečný sešup do městyse M* byl prudký až přespříliš i na pěší tůru, takže jsem ho opomněl vyfotit, přestože mi vystupoval v jednom zlém snu...

Ale jinak ano, velmi jsem si vyčistil hlavu, podobně i I*, která mi prozradila v jednom souvětí i svůj utajovaný sen. To taky byla docela sranda (pro mě), protože jsem si měl uzavřít sázku na téma, co to bude za sen. A vyhrál bych - a to se teď nechlubím něčím, co se nestalo :-)

Jen nevím, jestli jsem "to" o očekávání podal úplně košer, nad tím si zahloubám, až tohle dopíšu.

Domů jsem se "doplazil" a upadl do hodinového spánku, ale už jsem Ready na dnešní noc a hlavně zítřek, kdy se budu procházet v depozitáři technického muzea a budu u toho mít odborný výklad.

Ale vraťme se do čtvrtka, kdy jsem si vyžádal služební vůz a opět si objel pobočky, na něž mám ústní zákaz, obdobně jsem činil v úterý pomocí MHD. Na pobočce P* jsem v oba dny dostal dortíky a chlebíčky - zjevně je co slavit - pár děvčat je ze znamení Panny, jež začala zrovna nedávno opět vládnout.

Opět jsem ale řešil poruchy, jež si vyžádají výměnu Hardwaru, se kterými jsem tedy nehnul (jednu z nich měli dneska dělat Š* a V* - ve čtvrtek pozdě odpoledne jsem jim to všechno připravil)

Pondělí a středa nestály z pohledu technického za řeč, ale na pobočce A* jsem v rámci přesčasu opět někomu z kolegů zachraňoval jeho průšvih - tedy alespoň se to jeví jako průšvih, i když to mohl způsobit i klient. Jenže to se u nás nesmí říkat ....