Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

úterý 30. srpna 2016

Víkend č. 34

Tímhle zápiskem bych rád navázal na zápisek z pátku - Shrnutí uplynulého (pracovního) týdne (34.) - neboť na události kolem DEJAVU nečekaně navázala sobota

Měl jsem možnost navštívit jistý konkrétní depozit Národního technického muzea, což byl depozit lokomotiv a částečně i vagonů z dob nedávno, ale i dávno minulých.

Kamarád kvůli tomu cestoval od šesté hodiny ranní přes celou republiku a na rozdíl ode mě si vzal kvalitní fotografický přístroj, takže mohl fotit.

Já si prožil další dejavu a tentokrát zcela jednoznačně (narozdíl od pátku) vím, že tohle bylo astrální cestování, kdy tři příhody se spolehlivě staly 2x. Jednou ve snu a podruhé teď naživo - takže jsme se například nesvezli historickým vlakem, který jel s mnoha lidmi do vesnické stanice kdesi bůhvíkde a tam končil - zajel do depa.  Kdybychom si vzpomněli o 2 hodinky dříve, měli jsme krásný výlet, takhle jsme si museli vystačit s prohlídkou bývalého depa.

Ale co už, důležité je, že jsem se viděl s J*K* naživo oba jsme si užili vlakového šotoušení a o následujícím víkendu si užijeme rozhodcování na speciálním turnaji a možná i něčeho navíc.

Pro úplnost dodám i nedělní dění - kdy jsem nabíral Z* a nově i H* na akci zvanou RVHP.  Akce proběhla očekávatelně, bez velkých překvapení...