Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 28. listopadu 2010

Trocha reality s energiemi

Nevím proč, ale mám takový divný dojem už od včerejšího večera a dnešní odpoledne mi to jen potvrdilo.

Už dobrých pár dní se snažím pravidelně posílat energii pro kamarádku, a teď na víkend jsem si dotáhl z práce své dva notebooky (jeden z nich je novější, na něj budu v březnu definitivně přecházet z toho druhého starého).

V pátek večer jsem zkusil maličko jinou techniku posílání energie a přišlo mi že mi vyhovuje mnohem víc, protože energie odešla snadněji a bylo ji i více, soudě podle pocitů, které při odesílání mívám. Energii posílám ze stejného místa a tentokrát hodně blízko ležely oba notebooky a brašnička se služebním telefonem (a dalšími věcmi, co se nedobíjí)

V sobotu večer jsem chtěl pracovat v obýváku a koukat přitom jedním očkem na Stardance a to na starším notebooku, což by mi dalo s vypnutou Wifi nějakých 90 minut na datlování písmenek do wordu a excelu. Měl jsem jich stěží 15, baterie byla vybitá.

O dost později jsem se rozvalil ve vaně v horké vodě a měl zde na polici daleko od vody novější notebook. Když vypnu všechny "fjučury" co nabízí notebook a windows7 tak i zde bych měl 90 minut na psaní, ale pro poslech hudby je to o něco méně. Notebook hrál minut patnáct, opět signalizace baterie byla o tom, že mám vybito.

Dnes jsem vzal do ruky služební mobil, který mi vždy vydrží týden v pohotovostním režimu a u kterého jsem si zcela jist, že jsem ho dobíjel v práci ve čtvrtek do pozdního večera. V pátek jsem měl tak 3 kratičké hovory, od té doby nic - dnes vybitá baterka do mrtě...

Nevím, jestli to je jen mírně neuvěřitelný sled náhod - u toho notebooku, který tahám i do školy bych rozhodně nepřísahal na dobití po návštěvě školy, každopádně nový notebook ještě jako bonus teď po nabití stále hlásí "Zvažte možnost výměny baterie". Notebook mám zhruba rok a že by mi odešla baterka?

No, budu mít co dnes večer zkoumat :-)

Žádné komentáře: