Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

sobota 26. října 2013

Volby - podzim 2013 (2.)

Začátek druhého volebního dne se dnes v jedné z plzeňských volebních místností opozdil o půl hodiny. Důvodem byly technické problémy. Komise prý ráno neměla klíče k místnosti, jiní svědci ale uvádějí, že se otevření zdrželo kvůli pozdnímu příchodu předsedy komise. Volby se v této místnosti o půl hodiny prodlouží, řekl dnes ČTK Roman Matoušek, který má na plzeňském magistrátu volby na starosti.
Toto je asi jediná další zpráva, která mě v dnešní den zaujala. Za celou dobu, co updatuji tento příspěvek (14:30 - 18:00, obrázek se zupdatuje ještě později, až dojdou konečné výsledky) nějak nemohu najít něco, co by mě na volbách překvapilo.

Tedy nepočítám-li to, že  určitých krajích a okresech  (tzv. rudý sever) vítězí místo očekávané dvojice ČSSD+KSČM uskupení ANO 2011 Andreje Babiše. Zřejmě je to jediné pravicové uskupení, jemuž je možno dávat hlas, protože se nestihlo zprofanovat, a čert vem to, že dotyčný spolupracoval z StB, že má koupené noviny a kdovíco ještě, takže bude schopen díky tomu nás pěkně mediálně masírovat...

O výsledcích na rudém severu a v obcích ohroženýc těžbou, o Chanově nemluvě, až v dalším příspěvku

A jak se nám vyvíjely hlasy v čase?