Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

sobota 22. července 2017

Po svatbě

Tak, jsem doma po svatbě, mám mírný úžeh a podezření na bolavý zub. I tohle málo stačí na zhodnocení dnešního dne, který začal přizpůsobováním mého zevnějšku (střih vlasů)  a příjezdem příbuzných.

Tím, že jsem některé věci nechával Osudu i dnes, jsem ušetřil trochu nervů a pár minut svého života, neboť původní plán, že příbuzní budou kvůli svatbě a svému vzdálenému bydlišti spát v mé postýlce, používat můj ručníček a ujídat moji kaši :-) padl. Budou spát u jiného příbuzného, u kterého spí tradičně.

Nejprve proběhl obřad a pak focení, oboje na zámeckých schodech a za slunce. Bouřka přišla o 30 minut později i s deštěm. O svatbě samé mohu říci jen tolik, že když po obědě začala reprodukovaná hudba, raději jsem se zdekoval, protože levá bedna mířila přesně mým směrem na místo, jež mi bylo zasedacím pořádkem přiděleno. Teď večer už vím, že jsem utekl pozdě, píská mi v pravém uchu.

Na svatbě jsem následně cykloval mezi zahradou a barem, ale moc jsem popíjení nedal, a jídlu teprv ne, protože se mi začal ozývat zub. Ten, který už byl několikrát spravován několika zubaři....

Tak uvidíme v dalších dnech. Ale dovolená se blíží a to je zlé... (Zlé kvůli tomu zubu)