Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

středa 7. března 2018

Livestream pro OMSI2CZSK se blíží, Pelin stresuje a má trému

Docela až dva dny jsem se rozmýšlel, zdali využiji nabídky jednoho Youtubera, že se na jeho kanálu OMSI2CZSK zviditelním, protože jeho tisíce odběratelů by mohlo začít odebírat i mě :-) Samozřejmě bych byl rád, kdyby mi přibylo i jen deset odběratelů.

A protože je techniku potřeba připravit, zvláště když můj poslední LIVESTREAM je už pěkně vousatý a hlavně dělaný na jiném počítači, tak jsem si včera vystřihl malý zkušební stream.

V rámci něj jsem zjistil, že rozjet OMSI a stream docela trvá, mě to trvalo 10 a půl minuty, což budu muset hodně zlepšit. Také jsem zjistil, že se musím na začátku rozmluvit, doplnit nějaké ty titulky pro jistotu (Porucha,  Hra se načítá...)

Následující video startuje v čase 9:15, abyste si chviličku užili i ten čekací titulek a nechám ho tu celé



A co jsme to vlastně projeli? V plánu jsem měl první tři níže a maximálně nějaký ten přídavek, aby mi onen livestream trval aspoň 90 minut a já měl nějaké výsledky a věděl, jestli mi obraz nemaže, netrhá se, jestli jsem slyšet, zvuk nepraská. A taky to, že musím vypnout komunikátory, aby mi do videa nepípaly :-)

čas videa, mapa, linka, autobus
10:30, Lemmental, SEV 3, Mercedes Benz O405GN2
31:40, Lemmental, SEV 4, Mercedes Benz O405GN2
51:52, Ettbruck, 4123, MAN NL202-EN92  (sněžná jízda)
89:30. AfG Prague, 235, Karosa B961E

Výsledek byl takový, že se mi v obraze rozmazávala silnice, což bylo nejvíc vidět na sněžné jízdě, takže jsem si pro vysílání na onom kanále OMSI2CZSK ještě mírně poopravil nastavení...