Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

středa 21. března 2018

Paragon: The last video

Nemám rád ufňukánky, kteří působí na tvůrce hry, aby upravili vlastnosti nějaké postavy. Jenže bohužel, jakmile tvůrci nějaké hry zjistí, že ti ufňukánci jsou malé děti a tato skupina jim tvoří největší část příjmů (proč by rodiče nekoupili dětem nějaké to rozšíření do hry), tak podléhají rádi. A to je ale problém pro skalní starší hráče, pro něž hra ztrácí kouzlo.

Když jsem tedy viděl, že na fórech se ufňukánci vyjadřují o postavě YIN ze hry PARAGON, řekl jsem si, že natočím video o tom, že nemají pravdu. A opravdu ho natočil :-)

Samozřejmě, je to problém, protože postava YIN je v prvních minutách slabá, takže pokud ji hráč žene do útoku a navíc bez podpory ostatních, tak to dopadne blbě. YIN je prostě postava, jíž tvůrci dali za úkol dělat SUPPORT a nikoliv, aby útočila.

Ale ani já se v prvních osmi minutách hraní nevyhnul chybám, takže jsem 4x umřel, a než jsem se nahrávání rozhodl spustit, tak už ve hře bylo minut deset. No a jak to dopadlo, můžete vidět níže:

Moje zodpovědná hra za YIN:


Než jsem to video ale stihl vydat, tak byl ohlášen konec hry PARAGON, servery budou teď v dubnu 2018 vypnuty, a než vydávat další videa ze hry Paragon, tak další již natočené kousky videa zřejmě nikdy nevyužiji.

No a na co nás tvůrci hry lákali? To ukazuje tohle druhé video, jež je zajímavé tím, že zcela nové postavy ukazují na snad nejstarší mapě. Co jsem do paragonu přišel já, tak se na téhle mapě už nedalo hrát (kromě výuky hraní) a třeba MURIEL na ní létá více, než ve hře... Jo a ještě: je tam i upoutávka na YIN :-)