Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 17. června 2010

Jsem opět nějak časově mimo

Jinak se to nazvat nedá, protože, teprve teď, po další vlně zkoušek na VŠ mám čas si číst Emaily a mám tu jeden ze 3. června a v něm:  Podívejte se na kouzelníka, který z IPadu vytáhne holubici a stovky dolarů (server Technet)

Jsem dokonce tak mimo s časem, že jsem všem tvrdil, že jdu (včera) na zkoušku v 9 hodin a ono hoplá - byla od osmi. Naštěstí jsem si to inteligentně ověřil večer před zkouškou, tak jsem na tuhle chybu přišel zavčasu.

Na to, jak jsem se zkoušky bál i proto, že jsem na ní šel podruhé (a byla ze zimního semestru, to jen tak mimochodem), tak proběhla nakonec tak dobře, že jsem chytil bodové ohodnocení 95/100 což je dle mých kolegů z vyšších ročníků skoro až podivné, učitelka prý jedničky na opakovaných zkouškách moc nedává...

ale zpět ke zpožděním - Další email, který mě upozornil na článek na POOH, kde upozorňují na další facebookovský "vir"
Facebook Like buttonek je lákavá věc pro tvůrce virů a jiného smetí. ":|:| 101 Hottest Women in the World :D :|:|"   se šíří po česko-slovenském Facebook docela rychle - klasika. Uživatelé se prostě nikdy nenaučí, že na podezřelé věci se prostě nekliká.
Pokud si chcete počíst, o co jste přišli, tak prosím tudy: http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016100

Tak, tím jsem se na chviličku srovnal do "online" stavu, ale protože mě za 5 dnů čeká další zkouška, tak je to opravdu jen na chvilku :-) Zkouška bude úplně poslední z letního semestru a pak budu mít chvíli klid. Doufám :-)