Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

čtvrtek 5. srpna 2010

(online) Jsem U.B. (2.)

Tak jsem vyměknul, ale vydržel jsem až cca do dvou hodin odpoledne. Pomohla mi k tomu náhoda - můj služební mobil se začal záhadně vybíjet - doma ho dobíjím cca za 3-4 dny, teď se mi vybil během necelého dne. Zvláštní ...

Celé dopoledne jsem si toho nevšiml, staral jsem se o děti, a až po skončení dopoledního programu jsem došel na chatku a zjistil aktuální stav. Mobil jsem dobil na nezbytné minimum a pak si četl SMSku od jednoho kolegy, který vyměknul cca o 30 minut dříve - napsal mi SMSku ve smyslu že by byl rád, kdybych jistou zásadní činnost udělal s ním. Na soukromém mobilu jsem pak našel SMSku od ú* která mě prosila o totéž, ale bez účasti onoho kolegy.

Napsal jsem tedy email ve smyslu že jdu na to a celou činnost, která by trvala X hodin nepřetržitého hlídání rozfázoval tak, abych se do práce připojoval jen v kritické chvíle, takže čistého času jsem nad tím strávil asi 30 minut :-) Trošku se to sice natáhlo díky tomu, že jsem s dětmi měl ob hodinu nějakou drobnou akci (jak už jsem tu psal, jsem pomocný vedoucí a jen vypomáhám u náročnějších akcí), dnes to byly kolektivní sporty a já dělal čárového rozhodčího a podavače míčů z kopřiv v jedné osobě. Jsem tolikrát požahán, že budu zdravý ještě v prosinci :-)))