Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pondělí 16. srpna 2010

Sen o hygieně

Přesně před osmi dny se mi zdálo o kontrole z hygieny a skutečně, o den později k nám na tábor přijela :-)

Vedoucí, který auto nebo pracovnice hygieny spatří, je obvykle přivítá a zavede za hlavním vedoucím, se kterým pak obvykle pracovnice hygieny provedou kontrolu kuchyně, skladů a chatiček, zatímco prvotní vedoucí proletí táborem a upozorní ostatní vedoucí na přátelskou návštěvu :-) Typicky pak bývá jeden z vedoucích od pracovnic hygieny vylosován a projdou se jeho papíry od "A" až po poslední tečku ...

Nemůžu ale říci, že bych ji nějak předvídal, či přivolával, na stejné místo jezdíme pořádat tábor už několik let a hygiena přijíždí obvykle v druhém týdnu a skoro bych řekl, že přijíždí v pondělí nebo ve středu ... Dnes to tedy bylo pondělí a tím prvotním vedoucím jsem byl já. Moc na nápravu toho nebylo - kuchařky se začaly více usmívat a čtyři bezprizorní děti co dohrály šachové kolo byly odeslány za programovým vedoucím na hru.

A ten sen? Podezřívám se, že onu budovu, kde jsem já a kamarádka I* prováděli kontrolu, jsem už ve snu někdy měl. Byla to totiž moderní budova, jejíž dveře byly elektronicky zašupovány a otevíraly se na otisk prstu. První jimi prošla I* a protože v mých snech elektronika funguje podivně, zafungovala i nyní. Po zaregistrování jejího průchodu se prudce zavřely mě před nosem. Nu což, i já jsem projel prstík přes čtečku prstů a i mě se dveře otevřely...  Průběh kontroly si nějak moc nepamatuji, ale vím, že pro danou firmu skončila dobře.

A jak dopadla kontrola v reálu? Hodnocení bylo "jednička s dvěma hvězdičkami" :-)))