Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 17. října 2010

Komunální a senátní volby: večer a noc

Zajímavá zpráva přišla z Hradce králové - zřejmě jedna jejich kandidátka vůbec neexistuje, fotka je nějaké mladé slečny, její zaměstnavatelka se prý spletla, a poslala fotografii jiné Lucky blondýnky, ale prý žádná další Lucka u oné zaměstnavatelky není ... Postižená strana - Věci veřejné
zdroj: ČT24 - Záhada dívky z plakátu - kandidátka VV v Hradci zřejmě neexistuje

Na poslední vteřinu někdo obešel v Ostravě místní auta a za sklo jim nastrkal falešné plakáty ODS (zdroj. ČT24)

Senát: Úspěch slaví ČSSD, VV propadly je shrnující zprávička ČT24. ČSSD má kandidáta v druhém kole ve 22 případech, přičemž ve 12 z nich první kolo vyhrála, což je právě takový počet, který by umožňoval v Senátu účinně destruovat zákony vzešlé z vlády. (Komentář IDNES na stejné téma: Kouzlo blondýnek je pryč aneb veřejný propadák VV, idnes pro komunální volby: Voliči zametli s VV a ODS, lidovce vzkřísili z mrtvých)

Řápková přišla o Chomutov, ČSSD slaví v Karviné (říká online zpravodajství Aktuálně cz)

Hlasy se kupovaly i dnes (Ústecké Aktuálně CZ)

Věci veřejné po senátních a obecních volbách oznámily, že uspořádají ideovou konferenci, na níž zhodnotí výsledky hlasování. Volební manažer VV a ministr dopravy Vít Bárta naznačil, že z výsledků voleb vyvodí na konferenci osobní odpovědnost. Podle průběžných součtů VV nezopakují jedenáctiprocentní zisk ze sněmovních voleb, který by i nyní považovaly za úspěch. Nesplní ani plánovaný počet sedmi senátorů. (zdroj ONLINE - novinky.cz, hovoří o tom i další servery)