Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

sobota 2. října 2010

Talentmania

Před dvěma dny jsem tu psal o původní soutěži "Česko Slovensko má talent" a tak napíšu něco malounko i o konkurenčním klonu pozměněném tak, aby nešlo poznat, kde se tvůrci inspirovali...

Takže jako první jsem si skočil na stránky TV NOVA, proklikl jsem se na pořad Talentmanie, pak na videa a zde jsem si vybral dvě videa, která mě zaujala názvem - "ZNÁTE Z TV: Muž s dívčím hlasem" o zpěvákovi s dívčím hlasem a "ZNÁTE Z TV: Superhrdinové vracejí úder" o taneční skupině, která prý uzemnila jak porotu tak i moderátora.
No, jak sami vidíte, neměl jsem štěstí - originální stránky odmítly spolupracovat ze všech mých prohlížečů. Reklamu na myčku a Euromiliony už fakt pár týdnů nemusím vidět. Tyto dvě reklamy se totiž zobrazují pokaždé před všemi videi, než to skončí na tu chybovou hlášku: Omlouváme se, ale načtení videa se nezdařilo. Pro opětovný pokus prosím zkuste obnovit stránku.

Více informaci o Nova.cz online video, klikněte zde.

Zkusil jsem tedy Youtube a z videí vykoukal stránku www.talentmania.tv. Kdo hádal, že je to jen "přeskok" na web TV NOVA ten vyhrál ...

Při zadání "talent mezera mánia" na mě vyběhlo pár videí a hned nápis pod prvním mě "zaujal" - prý: "I takovéto blbce uvidíte v neděli"


Ještě dvě videa ukazují pochybnou ... jak to říct? ... vkus? Boj rodičů o zviditelnění?

Vlajky


písnička: Babička dráždí psa (i s titulky)


Každopádně po pečlivém prohledání Youtube (později také se správným "Talentmania") jsem přeci jen nalezl pár kousků, které byly rozumné. Dvě z nich jsou níže.

19. a 26 září jsem prostřídával po 30 minutách obě soutěže, ale pocit, že Nově ukazují i tu horší část lidí co se přihlásili ve mě stále zůstal.

Casting do Talentmanie - Brno


Kytarista s vejcem (chrastítkem)


Modelka Alena Šeredová končí za pochodu v porotě Talentmanie (IDNES) Alena Šeredová končí v Talentmánii (Novinky) je největší překvapení, které přinesl dnešní den.