Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

středa 10. srpna 2011

Magická nerovnováha II.

Minulý měsíc jsem řešil magickou nerovnováhu ve snu (popsal jsem ji cca se 14 denním zpožděním) a zhruba ve stejnou chvíli jsem měl problém s magií či spíše s energií v reálu. Úmyslně jsem čekal s popsáním této příhody celý měsíc, abych měl jakous takous jistotu, že to, co se stalo nemělo jinou příčinu.

Doma před spaním, když jsem uvolněn, zkouším pracovat s energiemi a v tu noc jsem si kolem sebe sestavoval ochranné zrcadlo, jenž by ode mě mělo odrážet negativní energii, neboť jsem druhý den očekával slušný nápor nejenom negativních emocí.

Asi tak dva metry ode mě tichounce vyhrával notebook nějakou skladbičku, která tuto situaci příjemně doplňovala.

Po skončení tvorby zrcadla jsem se nahnul k notebooku, abych jej povypínal a pak zalehl ke spánku v tichu. Nový notebook, který se při přehrávání hudby do této chvíle nikdy nesekl a od té doby se taky nesekl, se tentokrát zasekl takovým způsobem, že jsem musel málem použít násilí, abych jej vypnul. Taky je pravda, že při zapnutém notebooku jsem další zrcadlo nedělal a toto poslední, notebook zaseknuvší, jsem neprodlužoval, takže asi tak po třech dnech ze mě "spadlo"....

Ale přesto - zaseknutý notebook přesně v okamžiku, kdy se nad něj nahnu, poté, co jsem do zrcadla nalil energii?

Žádné komentáře: