Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 21. srpna 2011

Zpět v čase (sedm dní před táborem)


...Aneb jak jsme se radili o úplně něčem jiném.
(starší text, který nebyl zveřejněn)

Závěrečná porada těsně před táborem by měla být pouze o tom, že se poplácáme po zádech a pouze nějaké jednotlivosti se rychle dořeší.

S mým štěstím na techniku z posledních dní jsem docela na rozpacích - neboť na tábor vozím počítačovou techniku určenou na různé drobné práce, které se musejí dělat, nač je počítač s tiskárnou dobrý. Zjistil jsem totiž, že pro mojí inkoustovou tiskárnu letos valná většina obchodů a eshopů již nemají barvy, takže kvůli tomu budu nucen koupit zcela novou tiskárnu. Sehnat ale takovou, která se nechá převážet a nezabere prostor bude docela problém.

Jenže štěstí se vyhýbalo i některým našim kolegům. První z nich měl přednést poznámky a pravidla a část dějové linky. Myslím si, že se na jejich přípravu vybodl a teď vyhlásil nemoc. Nepružně reaguje i na emaily. Čili první, co jsme dělali dobře pět hodin bylo toto...

Druhý z nich se ujal funkce vedoucího oddílu starších dětí, ale onemocněl též. Tudíž nevíme, co potřeboval dovymyslet s tímto oddílem a ani neznáme strategii, co s tímto oddílem bude děláno v tom kterém dni, neb nebude dělat to, co budou dělat ti mladší. Pro ty program máme a detaily jsme mírně pilovali.