Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

neděle 25. října 2015

Stardance - minulé ročníky

Po delší době se vracím k psaní o Stardance, neboť jsem naposledy psal na blogu o páté řadě (Stardance - pořad v televizi - 23. listopadu 2012), tím pádem jsem zcela vynechal šestou řadu (2013), přestože mi na Google Drive visí detailní tabulka s bodovým hodnocením. Ale je to prostě tak, že mě šestá řada výkony nezaujala, respektive tam nebyl nikdo kdo by vynikal trvaleji. I když při zpětném pohledu... ale o tom až v příštím příspěvku.

Nejprve se pokusím o malý souhrn vítězů. Tam je to snadné, píše se o tom na několika různých webech (nejjistější je to přímo na webu soutěže www.star-dance.cz) , soutěžící je vypsán tučně a jeho partner-profesionál je vedle něj...

Vítězové řad
  1. Roman Vojtek, Kristýna Coufalová
  2. Aleš Valenta, Iva Langerová
  3. Dana Batulková, Jan Onder [ video - freestyle
  4. Pavel Kříž, Alice Stodůlková [ video: tancující porota ]
  5. Kateřina Baďurová, Jan Onder [ video: finálový večer ]
  6. Anna Polívková, Michal Kurtiš [ video: fresryle ]
U mých poznámek kolem nešiků a mých priorit došlo k drobnému prolnutí, navíc oba seznamy jsou značně neúplné a tak je slepuji dohromady.

Nešikové řad / Fandil jsem
  1. Václav Vydra
  2. Robert Záruba
  3. Jaromír Bosák
  4. Alexander Hemala
  5. Oldřich Navrátil
  6. Imrich Bugár 
Když se však dívám na svoje tabulky, které si vedu od páté řady, tak zjišťuji, že jsem spíše sledoval způsob hodnocení poroty, kdy jsem tu a tam sledoval, že do hodnocení vstupují i osobní antipatie. No a co s tím provedlo a provádí divácké hlasování? Hanba mluvit.

Myslel jsem si, že nejhorší propad či vzestup byl o tři místa, ale moje záznamy v jednom případě ukazují číslici 6, což v kole, kde bylo už jen sedm tančících párů znamenalo ukrutný propad.