Pocit měsíce

Lidé jsou sami, protože staví zdi místo mostů.
(Joseph F. Newton)

pátek 24. září 2010

Demonstrující ve vestibulu budovy Ministerstva vnitra 21.9.2010

Kratičce se vrátím k demonstraci státních zaměstnanců, a jeho nejčernější situaci. Narazil jsem na Youtube na takovou věcičku - (hned jsem jí dal na Facebook tak uvidíme, jaké budou reakce)
Video, které tvrdí, že to v budově ministerstva vnitra bylo malounko jinak, než nám předložil ministr John a další. Konečné rozhodnutí kde je pravda nechávám na dívákovi ...
byl můj aktuální status na FB a uvidíme, jestli se mi tam někdo vyjádří...



Názor si musí udělat každý sám, já sám to vidím na neúplné informace, zvlášť je to vidět kolem toho turniketu - kdyby býval byl plynulý záběr... Takhle si můžu myslet prakticky co chci a maximálně se klonit k jedné ze stran jen podle pocitů či sympatií.

Každopádně - pokud je poškozen jen turniket a bezpečnostní rám, tak vyjádření ministra vnitra byla dost ostré - "kdybychom nemuseli dát peníze na opravu zničeného vestribulu, tak to šlo vám"- kolik peněz stojí zasklení turniketu a nové připevnění rámu do země a zadrátování? (Nemluvě o tom, že se mi furt nepozdává ukotvení toho bezpečnostního rámu a nechal bych to zacálovat firmu, co to budovala)